Backup & Restore

Een backup per dag, houdt de ellende weg

Wat is Backup & Restore?

Met de Backup & Restore dienst van Titanium24 zorg je ervoor dat jouw bedrijfsdata altijd veilig en toegankelijk is. We maken regelmatig een backup van alle belangrijke data en slaan deze op in een beveiligd datacenter. In het geval van een calamiteit of dataverlies kan je snel en gemakkelijk een restore uitvoeren om weer toegang te krijgen tot de verloren data.

Waarom is Backup & Restore voor jou belangrijk?

Data is het hart van jouw bedrijf en verlies hiervan kan grote gevolgen hebben. Door regelmatig backups te maken en deze op een veilige locatie op te slaan, minimaliseer je het risico op dataverlies en kan je in geval van nood snel weer operationeel zijn. Een Backup & Restore dienst is daarom essentieel voor elk bedrijf dat afhankelijk is van data.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij Backup & Restore?

We beginnen met het in kaart brengen van jouw huidige IT-omgeving en de belangrijkste bedrijfsdata. Op basis daarvan bepalen we samen met jou welke data regelmatig gebackupt moet worden en hoe vaak. Vervolgens zorgen we ervoor dat de backups veilig worden opgeslagen in ons beveiligde datacenter. Bij een calamiteit of dataverlies kan je snel en gemakkelijk een restore uitvoeren om weer toegang te krijgen tot de verloren data.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om Backup & Restore te regelen en je bedrijfsdata veilig te stellen.

3 voordelen van Backup & Restore

Feature Box Image

Beperk dataverlies

Goed beschermd tegen dataverlies door regelmatig een backup uit te voeren.
Feature Box Image

Snel herstel

Backups kunnen snel worden hersteld, waardoor downtime wordt geminimaliseerd.
Feature Box Image

Gemoedsrust

Je kunt gerust zijn dat je bedrijfskritieke gegevens veilig zijn opgeslagen.

Stuur ons een bericht