Security Monitoring

Wij houden een oogje in het zeil

Wat is Security Monitoring?

Security Monitoring is het proces van het continue monitoren van IT-systemen en netwerken om bedreigingen te detecteren, evalueren en hierop te reageren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse beveiligingsinstrumenten en -technieken, zoals intrusion detection systems, log management systemen en security incident and event management tools.

Waarom is Security Monitoring voor jou belangrijk?

Security Consultancy is het proces van het beoordelen van de beveiligingsbehoeften van een organisatie en het adviseren over oplossingen om de beveiliging te verbeteren. Het omvat het evalueren van beveiligingsrisico’s en het ontwikkelen van een strategie om deze risico’s te verminderen. Security consultancy kan betrekking hebben op een breed scala aan beveiligingsdomeinen, zoals fysieke beveiliging, IT-beveiliging, risicobeheer en crisisbeheersing.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij Security Monitoring?

Titanium24 maakt gebruik van een combinatie van geavanceerde beveiligingsinstrumenten en -technieken om IT-systemen en netwerken te monitoren op verdachte activiteiten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel geautomatiseerde als handmatige monitoring en analyse. Bij het detecteren van bedreigingen wordt er snel gereageerd om de schade te minimaliseren en de aanval te stoppen.

3 voordelen van Security Monitoring

Feature Box Image

Optimale zichtbaarheid

Constant monitoren zorgt ervoor dat u ieder moment van de dag inzicht heeft in wat er gebeurt op het netwerk.
Feature Box Image

Kort op de bal

Door de monitoring zorg je ervoor dat je vroegtijdig beveiligingsincidenten kunt detecteren.
Feature Box Image

Snelle reactie

Zorg ervoor dat incidenten snel worden opgespoord en aangepakt. Schade beperken en zo snel mogelijk terug naar de normale werksituatie.

Stuur ons een bericht