Disaster Recovery

Optimaal voorbereid voor een worst-case scenario.

Wat is Disaster Recovery?

Disaster Recovery is een service die bedrijven helpt bij het plannen, voorbereiden en uitvoeren van maatregelen om hun bedrijfsvoering te herstellen na een calamiteit. Hierbij kan gedacht worden aan het herstellen van systemen, het redden van data en het implementeren van een tijdelijke werkplek, zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen. 

Onze Disaster Recovery service is ontworpen om bedrijven te helpen zich voor te bereiden op verschillende scenario’s, zoals het uitvallen van systemen door een cyberaanval, natuurrampen of andere onvoorziene gebeurtenissen. We werken samen met onze klanten om een plan op maat te maken dat past bij de specifieke behoeften en risico’s van hun bedrijf. 

Waarom is Disaster Recovery voor jou belangrijk?

Disaster Recovery is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat bedrijven snel kunnen herstellen na een ramp, zoals een cyberaanval, natuurramp of menselijke fouten. Het hebben van een Disaster Recovery-plan kan de impact van een storing of uitval minimaliseren, de continuïteit van bedrijfsactiviteiten waarborgen en bedrijven helpen om snel weer operationeel te worden na een onverwachte gebeurtenis.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij Disaster Recovery?

Bij Disaster Recovery werkt Titanium24 samen met het bedrijf om een plan op te stellen voor het herstel van bedrijfsactiviteiten na een storing. Het proces begint met een evaluatie van de IT-infrastructuur en bedrijfsprocessen om mogelijke risico’s te identificeren en de meest kritieke systemen en gegevens te identificeren. Vervolgens wordt er een plan opgesteld voor het herstel van deze systemen en gegevens na een storing, inclusief back-up- en herstelprocedures. Dit plan wordt regelmatig getest en geüpdatet om ervoor te zorgen dat het effectief blijft in geval van een ramp.

3 voordelen van Disaster Recovery

Feature Box Image

Optimaal voorbereid

Als bedrijf houd je rekening met alle scenario's, zo ook een cyberincident of een datalek.
Feature Box Image

Verhoogde veerkracht

Disaster Recovery stelt een bedrijf in staat om snel na een incident de normale situatie te herstellen
Feature Box Image

Bespaart kosten

Bedrijfsonderbrekingen minimaliseren resulteert onder aan de streep in kostenbesparing.

Stuur ons een bericht