Security Assessment

Net als een bouwkundig rapport

Wat is een Security Assessment?

Een Security Assessment is een uitgebreide beveiligingsanalyse van de IT-omgeving van een organisatie om zwakke plekken en kwetsbaarheden te identificeren. Het doel is om de beveiliging van de organisatie te verbeteren door middel van aanbevelingen en een plan van aanpak.

Bij Titanium24 voeren we een grondige beoordeling uit van de systemen, netwerken en applicaties van een organisatie. Hierbij houden we rekening met de specifieke behoeften en doelstellingen van de organisatie, evenals de sector waarin zij actief zijn.

Waarom is een Security Assessment voor jou belangrijk?

Elke organisatie is afhankelijk van IT-systemen, en het is daarom van cruciaal belang om deze systemen goed te beveiligen tegen potentiële dreigingen en kwetsbaarheden. Een Security Assessment helpt organisaties hun beveiligingsstatus te begrijpen en te verbeteren, waardoor ze beter beschermd zijn tegen cyberaanvallen en andere beveiligingsincidenten.

Een Security Assessment biedt organisaties ook de mogelijkheid om te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van cybersecurity en data privacy, zoals de AVG.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij een Security Assessment?

Bij een Security Assessment gaat Titanium24 uitgebreid in op de IT-omgeving van de klant om de belangrijkste kwetsbaarheden te identificeren en aanbevelingen te doen voor verbetering. Dit gebeurt door middel van een gedetailleerd onderzoek waarbij de systemen, netwerken en applicaties van de klant worden geanalyseerd en getest. Vervolgens wordt er een rapport opgesteld met daarin de bevindingen en aanbevelingen voor verbetering.

3 voordelen van een Security Assessment

Feature Box Image

Inzicht in IT-omgeving

De analyse van onze security-experts zorgt ervoor dat u gedetailleerd inzicht heeft in uw IT-omgeving.
Feature Box Image

Shadow-IT

Ongeautoriseerde applicaties en services zijn verleden tijd met ons Security Assessment.
Feature Box Image

Compliancy checklist

Begrijp welke zaken u nog moet inrichten om te voldoen aan de wet- en regelgeving die voor uw bedrijf van toepassing is.

Stuur ons een bericht