Security Awareness

De menselijke firewall

Wat is Security Awareness?

Security Awareness is een dienst die gericht is op het vergroten van het beveiligingsbewustzijn van medewerkers binnen een organisatie. Het doel is om medewerkers bewust te maken van de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en hen te leren hoe zij kunnen bijdragen aan een veilige werkomgeving.

Waarom is Security Awareness voor jou belangrijk?

Medewerkers vormen vaak de zwakste schakel in de beveiliging van een organisatie. Zij hebben vaak toegang tot gevoelige informatie en kunnen onbewust bijdragen aan datalekken of cyberaanvallen door bijvoorbeeld phishing e-mails te openen of wachtwoorden te delen. Met Security Awareness wordt het bewustzijn vergroot en leren medewerkers hoe zij veilig kunnen werken en risico’s kunnen verminderen.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij Security Awareness?

Bij Titanium24 bieden we verschillende programma’s voor Security Awareness. We starten altijd met een analyse van de huidige situatie binnen de organisatie en identificeren de belangrijkste risico’s en uitdagingen. Op basis hiervan ontwikkelen we een maatwerkprogramma dat past bij de organisatie en de doelgroep. Het programma kan bestaan uit trainingen, workshops, simulaties en communicatiemateriaal.

3 voordelen van Security Awareness

Feature Box Image

Up-to-date

Medewerkers blijven up-to-date van de nieuwste hack methoden en digitale bedreigingen
Feature Box Image

Datalek minimaliseren

Doordat medewerkers alert zijn wordt de kans op een datalek significant verminderd.
Feature Box Image

Veilig gevoel

Samen sta je sterk. Security Awareness zorgt voor het creëren van een veilig gevoel op de werkvloer.

Stuur ons een bericht