End Point Security

Je digitale bodyguard

Wat is End Point Security?

Endpoint Security verwijst naar de beveiliging van eindapparaten (zoals laptops, smartphones, tablets) die toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk. Het omvat het beveiligen van endpoints tegen cyberaanvallen, zoals malware en phishing.

Waarom is End Point Security voor jou belangrijk?

Endpoint Security is belangrijk omdat eindapparaten vaak het zwakste punt zijn in de beveiliging van een bedrijfsnetwerk. Als eindapparaten niet goed beveiligd zijn, kunnen ze worden geïnfecteerd met malware, wat kan leiden tot datalekken en financiële schade. Door Endpoint Security op een effectieve manier te implementeren, kan een bedrijf zijn eindgebruikers beschermen en de risico’s van cyberaanvallen verminderen.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij End Point Security?

Titanium24 biedt verschillende diensten op het gebied van Endpoint Security. We beginnen altijd met een grondige evaluatie van de huidige beveiligingsmaatregelen van het bedrijf en de kwetsbaarheden van de eindapparaten. Op basis van de evaluatie stellen we een plan van aanpak op om de Endpoint Security te verbeteren. Dit omvat vaak het implementeren van beveiligingssoftware en het uitvoeren van regelmatige scans en updates. We bieden ook training en awareness sessies voor medewerkers om hen te helpen de risico’s van cyberaanvallen beter te begrijpen en hoe ze deze kunnen voorkomen.

3 voordelen van End Point Security

Feature Box Image

Real-time monitoring

Alle activiteiten op de eindsystemen worden continu, 24 uur per dag automatisch gecontroleerd en geanalyseerd.
Feature Box Image

Eenvoudig inzicht

Overzicht van alle endpoints die voorzien zijn van EDR-software en inzicht in alle geblokkeerde malafide software.
Feature Box Image

Centraal beheer

Sneller en efficiënter grip hebben op je IT-omgeving middels het dashboard van de EDR-software.

Stuur ons een bericht