External Attack Surface Mapping

Rondje van de zaak

Wat is External Attack Surface Mapping?

External Attack Surface Mapping (EASM) is een service die wordt gebruikt om de kwetsbaarheden van de externe digitale aanwezigheid van een organisatie te identificeren. EASM brengt alle externe bronnen van een organisatie in kaart, waaronder servers, applicaties, endpoints en cloud-assets, om zo de aanvalsoppervlakte te bepalen die beschikbaar is voor potentiële kwaadwillende actoren.

Waarom is External Attack Surface Mapping voor jou belangrijk?

Een External Attack Surface Mapping (EASM) is belangrijk voor elk bedrijf of organisatie die de veiligheid van hun externe digitale aanwezigheid serieus neemt. EASM helpt organisaties bij het identificeren van de kwetsbaarheden en blootstellingen van hun externe digitale aanwezigheid, waardoor ze proactief maatregelen kunnen nemen om de risico’s te verminderen en hun digitale beveiliging te verbeteren.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij External Attack Surface Mapping?

Bij Titanium24 werken we samen met onze klanten om een volledig beeld te krijgen van hun externe digitale aanwezigheid. We gebruiken hiervoor geavanceerde tools en technieken om alle externe bronnen van de organisatie te vinden en te scannen op kwetsbaarheden en blootstellingen. Na afloop van de EASM-service ontvangt de klant een rapport met een overzicht van de blootstellingen en kwetsbaarheden die zijn geïdentificeerd, samen met aanbevelingen voor hoe deze het beste kunnen worden opgelost.

3 voordelen van External Attack Surface Mapping

Feature Box Image

Online voetafdruk

Het begrijpen van je online voetafdruk is belangrijk om je risico's op een goede manier te managen.
Feature Box Image

Wie kan waar bij?

Begrijpen wie en op welke manier iemand kan verbinden met applicaties in uw IT-omgeving.
Feature Box Image

Dreiging verminderen

Het inzicht uit EASM geeft u de mogelijkheden zaken aan te passen en uw aanvalsoppervlak te verminderen.

Stuur ons een bericht