Vulnerability Scanning

De detective van het digitale tijdperk

Wat is Vulnerability Scanning?

Vulnerability scanning is een proces waarbij beveiligingsproblemen worden geïdentificeerd in computersystemen, netwerken en applicaties. Het houdt in dat geautomatiseerde tools en technieken worden gebruikt om zwakke plekken op te sporen die kunnen worden misbruikt door hackers of andere kwaadwillende actoren.

 
Waarom is Vulnerability Scanning voor jou belangrijk?

Het is belangrijk om regelmatig Vulnerability Scanning uit te voeren om proactief kwetsbaarheden te detecteren en op te lossen, voordat ze kunnen worden misbruikt door aanvallers. Dit helpt organisaties om hun systemen en gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, datadiefstal, netwerkonderbrekingen en andere beveiligingsproblemen.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij Vulnerability Scanning?

Titanium 24 gebruikt geavanceerde Vulnerability Scanning-tools en -technologieën om de beveiligingsrisico’s van organisaties te identificeren en te beoordelen. Onze ervaren beveiligingsexperts voeren een uitgebreide scan uit van netwerken, systemen, applicaties en apparaten om kwetsbaarheden en beveiligingslekken te identificeren. Vervolgens leveren we een rapport met de bevindingen en aanbevelingen om de beveiliging van het systeem te verbeteren.

3 voordelen van Vulnerability Scanning

Feature Box Image

Prioriteren van acties

De scanning geeft inzicht in de ernst van de kwetsbaarheden zodat helder wordt welke zaken als eerste aangepakt moeten worden.
Feature Box Image

Compliancy voortgang

Middels het dashboard van de Vulnerability Scanner heb je in één overzicht grip op de compliancy eisen voor je bedrijf.
Feature Box Image

Context per melding

Voor iedere melding ontvang je context in begrijpbare jip-en-janneke taal.

Stuur ons een bericht