Cameratoezicht

Ogen als een havik, geheugen als een olifant

Wat is cameratoezicht?

Cameratoezicht is het gebruik van camera’s om een bepaald gebied te observeren en te registreren wat daar gebeurt. Dit kan gebruikt worden om de veiligheid te verbeteren, bijvoorbeeld door het voorkomen van diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten.

Waarom is cameratoezicht voor jou belangrijk?

Cameratoezicht kan een belangrijke rol spelen bij het beschermen van personen en eigendommen. Het kan ook helpen bij het oplossen van misdrijven en het afschrikken van potentiële daders. Cameratoezicht kan ook gebruikt worden om te voldoen aan wet- en regelgeving of om de bedrijfsprocessen te verbeteren door bijvoorbeeld het monitoren van productieprocessen.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij cameratoezicht?

Titanium24 kan helpen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van een cameratoezichtsysteem dat voldoet aan de specifieke behoeften en eisen van jouw bedrijf. We beginnen met een inventarisatie van jouw wensen en eisen en stellen een plan van aanpak op voor het installeren van het cameratoezichtsysteem. Vervolgens zorgen we voor de installatie van de benodigde hardware en software en zorgen we ervoor dat het systeem goed functioneert. Daarnaast bieden we ook monitoring en onderhoudsdiensten om te zorgen dat het systeem altijd operationeel is.

3 voordelen van cameratoezicht

Feature Box Image

Preventie

Aanwezigheid van camera's kan potentiële criminelen afschrikken en het risico verminderen.
Feature Box Image

Veiligheid

Uw medewerkers en bezoekers hebben een veilig gevoel wanneer uw bedrijfspand is uitgerust met camera's.
Feature Box Image

Bewijslast

Mocht er onverhoopt toch een inbraak plaatsvinden bieden onze camera's bewijstlast voor eventuele juridische stappen.

Stuur ons een bericht