FAQ

Vragenronde

Bij Titanium24 helpen we jouw bedrijf graag om digitaal weerbaarder te worden. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten op het gebied van cybersecurity, zodat je beschermd bent tegen de groeiende dreiging van cyberaanvallen. Onze oplossingen omvatten onder meer het beveiligen van netwerken, het beheren van identiteiten en toegangscontrole, het monitoren van systemen en het uitvoeren van penetratietesten om mogelijke kwetsbaarheden op te sporen.

Daarnaast bieden we ook mogelijkheden voor fysieke beveiliging, zoals toegangscontrole en cameratoezicht, om jouw bedrijf te beschermen tegen ongewenste bezoekers en mogelijke inbraak. Hoewel dit niet onze kernactiviteit is, kunnen we wel een rol spelen en je adviseren over de best mogelijke oplossingen.

Kortom, Titanium24 is jouw partner op het gebied van cybersecurity en kan daarnaast ook ondersteunen bij de fysieke beveiliging van jouw bedrijf als je dat wenst. Onze focus ligt echter op het verbeteren van jouw digitale weerbaarheid en het beschermen van jouw bedrijf tegen de steeds toenemende dreiging van cyberaanvallen.

Als je in contact wilt komen met één van onze security-experts, dan kun je telefonisch contact opnemen met ons op het telefoonnummer dat op onze website staat vermeld. Ook kun je ons een e-mail sturen via het e-mailadres dat op onze website staat vermeld. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw bedrijf. Voor onze contactgegevens kun je kijken onder het kopje ‘Contact’ op onze website. 

Titanium24 biedt een breed scala aan cybersecuritydiensten, waaronder een Cybersecurity Scan (nulmeting), Endpoint Security, Awareness Trainingen, Phishing Campagnes, en Incident Response draaiboeken. Daarnaast bieden we ook Managed Security Services aan om bedrijven te helpen hun cybersecurity te verbeteren en te onderhouden. Maar ook fysieke producten als tourniquet, toegangscontrole, brandbeveiliging en cameratoezicht.

Een nulmeting is een grondige beoordeling van het huidige cybersecurityniveau van een bedrijf. Het omvat het uitvoeren van een uitgebreide scan van het netwerk en de systemen om kwetsbaarheden en bedreigingen te identificeren. Een nulmeting is belangrijk omdat het bedrijven kan helpen om hun cybersecurityrisico’s beter te begrijpen, hun zwakke plekken te identificeren en te verhelpen, en hun algemene beveiligingsniveau te verbeteren. 

Natuurlijk begrijpen we dat het lastig kan zijn om te weten welke cyberdreigingen het meest voorkomen, omdat dit voor ieder bedrijf anders kan zijn. Elk bedrijf heeft immers zijn eigen specifieke IT-infrastructuur en bedrijfsprocessen. Bij Titanium24 gaan we uit van de aanpak ‘Meten = Weten’. Dit betekent dat onze security experts graag met je in gesprek gaan om jouw bedrijf te leren kennen. Op basis van deze inventarisatie kunnen we advies op maat geven en je stap voor stap in de juiste richting helpen. Zo kun jij je wapenen tegen de mogelijke dreigingen die specifiek voor jouw organisatie relevant zijn.

Natuurlijk kunnen wij je helpen met compliancy! Het naleven van regels en richtlijnen kan echter een jungle zijn, waarbij het soms lastig is om door de bomen het bos te zien. Daarom werken we graag samen met onze klanten om de compliancy richtlijnen te bespreken en een op maat gemaakt stappenplan te maken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf aan alle eisen voldoet. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden zijn we niet fysiek aanwezig op kantoor, maar onze klanten hebben wel 24/7 toegang tot ons supportteam. Voor dringende vragen of incidenten kunnen klanten ons bereiken op het supportnummer dat op het contract vermeld staat. Onze collega’s staan altijd klaar om te helpen, ongeacht het tijdstip.

Cybersecurity verwijst naar de bescherming van computersystemen, netwerken en gevoelige informatie tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal, beschadiging en andere vormen van cybercriminaliteit. Cybersecurity is belangrijk omdat het bedrijven kan helpen om vertrouwelijke informatie en gegevens te beschermen, financiële schade en reputatieschade te voorkomen, en te voldoen aan wettelijke vereisten voor gegevensbescherming.

Natuurlijk begrijpen wij hoe stressvol het kan zijn als je het slachtoffer bent van een hack. Wij willen je echter geruststellen dat je bij ons aan het juiste adres bent. Of we je kunnen helpen, hangt af van de ernst en omvang van het incident. We adviseren je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om de situatie te bespreken. We zullen dan direct met je bespreken wat de mogelijkheden zijn. We zijn er niet alleen voor onze klanten, maar ook voor niet-klanten die hulp nodig hebben bij cybersecurity-incidenten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Als je niet zeker weet welke producten en diensten het beste passen bij jouw bedrijf, raden wij aan om te beginnen met een nulmeting. Tijdens de nulmeting worden de kwetsbaarheden en risico’s van jouw bedrijfsomgeving in kaart gebracht. Op basis van de resultaten van de nulmeting kunnen wij je adviseren welke producten en diensten het beste bij jouw bedrijf passen. Zo krijg je een gepersonaliseerd plan van aanpak en ben je er zeker van dat je de juiste maatregelen neemt om de cybersecurity van jouw bedrijf te verbeteren. 

Bij Titanium24 nemen we de bescherming van jouw gegevens zeer serieus. We begrijpen dat jouw gegevens persoonlijk en vertrouwelijk zijn en we zetten ons in om deze gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, verlies of diefstal. We werken met geavanceerde technologieën en beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls, versleuteling en authenticatie, om jouw gegevens te beschermen en de kans op datalekken te minimaliseren. Daarnaast werken we volgens strikte procedures en richtlijnen om ervoor te zorgen dat jouw gegevens alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde medewerkers en dat deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld. We houden ons aan de relevante wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), om ervoor te zorgen dat we ons werk op een transparante en verantwoordelijke manier uitvoeren.

Bij Titanium24 verzorgen we Awareness Trainingen en Phishing Campagnes om medewerkers bewust te maken van cybersecurity. Onze trainingen zijn interactief en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. We leren je teamleden hoe ze dreigingen kunnen herkennen, hoe ze moeten handelen bij een cyberaanval en hoe ze veilig kunnen omgaan met gevoelige informatie en data.

Incident Response verwijst naar het proces van het detecteren, analyseren en reageren op een cyberaanval. Het omvat het opstellen van een Incident Response draaiboek en het trainen van personeel om snel en effectief te reageren op incidenten. Incident Response is belangrijk omdat het bedrijven kan helpen om sneller te reageren op cyberaanvallen, de schade te beperken en de downtime te minimaliseren.

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Stuur ons een bericht