Cybersecurity nulmeting

Hoe sta ik ervoor?

Wat is een nulmeting?

Een Cybersecurity Nulmeting is een korte vragenlijst waarmee we snel een idee krijgen van de beveiligingsstatus van een bedrijf. Het is als het controleren van je huis om te zien of alle deuren en ramen op slot zijn. We kijken naar de huidige beveiligingsmaatregelen die het bedrijf heeft genomen en hoe effectief deze zijn.

Waarom is een Cybersecurity Nulmeting voor jou belangrijk?

Een Nulmeting is belangrijk omdat het bedrijven kan helpen te begrijpen waar ze kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen en welke beveiligingsmaatregelen ze moeten nemen om hun risico te verminderen. Het is als het installeren van een alarm in je huis om indringers buiten te houden.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij een Cybersecurity Nulmeting?

Bij Titanium24 sturen we de korte vragenlijst naar het bedrijf. Na het invullen van de vragenlijst ontvangt het bedrijf een rapport met een overzicht van de beveiligingsstatus en concrete aanbevelingen voor verbetering. Onze experts gebruiken de informatie uit de vragenlijst om een goed beeld te krijgen van de huidige beveiligingssituatie en om gerichte aanbevelingen te doen om deze te verbeteren.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een Cybersecurity Nulmeting uit te voeren en je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen. Onze Cybersecurity Nulmeting is de eerste stap om de beveiliging van je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

3 voordelen van de Cybersecurity Nulmeting

Feature Box Image

Inzicht van A t/m Z

Begrijpen welke zaken je wél en niet hebt ingevuld is cruciaal voor het maken van een plan.
Feature Box Image

Beperken van risico's

Door de vragenlijst kan je snel en efficiënt kwetsbaarheden en zwakke punten aanpakken.
Feature Box Image

Een helder startpunt

Op basis van de nulmeting heb je een helder startpunt en kan je acties prioriteren.

Stuur ons een bericht