Threat Intelligence

Een spelletje wie is het

Wat is Threat Intelligence?

Threat Intelligence is belangrijk voor organisaties omdat het hen in staat stelt om potentiële bedreigingen te identificeren en hierop te anticiperen. Door deze informatie te gebruiken, kunnen organisaties hun beveiligingsmaatregelen beter afstemmen op de specifieke bedreigingen waarmee ze te maken kunnen krijgen. Dit kan helpen om de kans op een succesvolle aanval te verminderen en de schade die een aanval kan veroorzaken te beperken.

Waarom is Threat Intelligence voor jou belangrijk?

Threat Intelligence is informatie over potentiële bedreigingen voor een organisatie, zoals nieuwe of bestaande kwetsbaarheden, malware of aanvalstechnieken. Deze informatie wordt verzameld uit verschillende bronnen en geanalyseerd om organisaties te helpen hun risico’s beter te begrijpen en maatregelen te nemen om zichzelf beter te beschermen tegen aanvallen.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij Threat Intelligence?

Bij Titanium24 verzamelen we Threat Intelligence uit verschillende bronnen, zoals openbare databases en dark web marktplaatsen. We analyseren deze informatie om onze klanten te voorzien van specifieke inzichten in de risico’s die ze mogelijk lopen. We werken samen met onze klanten om deze inzichten te gebruiken om hun beveiligingsmaatregelen te verbeteren en hun risico’s beter te beheersen.

3 voordelen van Threat Intelligence

Feature Box Image

Inzicht

Threat Intelligence verstrekt inzicht in welke bedreigingen er voor uw bedrijf van toepassing zijn.
Feature Box Image

Concreet dreigingsprofiel

Begrijpen hoe je bedrijf wordt bedreigd zorgt ervoor dat budgetten beter gealloceerd kunnen worden voor de juiste oplossing.
Feature Box Image

Evaluatie

Door het inzicht in welke bedreigingen van toepassing zijn is het makkelijker om aanpassingen aan de verdediging door te voeren.

Stuur ons een bericht