Tourniquets

Wie geen toegang heeft, gaat rondjes draaien

Wat is een Tourniquet?

Tourniquet poortjes zijn fysieke beveiligingsbarrières die worden gebruikt om de toegang tot bepaalde ruimtes of gebouwen te beperken en te controleren. Deze poortjes kunnen bestaan uit draaikruizen of schuifdeuren die alleen toegankelijk zijn met behulp van een toegangscontrolesysteem.

Waarom is Tourniquet voor jou belangrijk?

Tourniquet poortjes zijn belangrijk omdat ze de fysieke beveiliging van gebouwen en ruimtes verbeteren. Door de toegang te beperken en te controleren, kunnen bedrijven de veiligheid van hun medewerkers en bezoekers waarborgen en ongeoorloofde toegang tot gevoelige gebieden voorkomen.

Hoe gaat Titanium24 te werk bij Tourniquets?

Titanium24 kan u helpen bij het selecteren, installeren en onderhouden van tourniquet poortjes die het beste passen bij uw beveiligingsbehoeften. Onze experts kunnen u adviseren over de beste manier om deze poortjes te integreren in uw huidige beveiligingssysteem en kunnen u helpen bij het opzetten van een toegangscontrolebeleid dat ervoor zorgt dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot bepaalde gebieden.

3 voordelen van Tourniquet

Feature Box Image

Onbevoegde toegang

Onbevoegde toegang beperken met het implementeren van tourniquet poortjes.
Feature Box Image

Audit trails

Inzicht krijgen in wie, waar en wanneer toegang toe heeft middels de implementatie van tourniquets.
Feature Box Image

Veilig gevoel

Geef medewerkers o.a. een veilig gevoel door het inzetten van deze beveiligingsmaatregel zodat niet iedereen zonder pardon kan binnenlopen.

Stuur ons een bericht